VPN клиент
ОС Версия Линк
Windows 8, 7, Vista, XP 1.0 свали
Android mobile and tablets app 1.4 свалиЗа да използвате нашия VPN клиент софтуер, намерете от таблицата вашата операционна система и натиснете линка "Свали".
След като изтеглите файла, отворете файла и изберете папка, в която да бъде инсталиран клиента.
След успешно инсталиране на десктопа си ще имате иконка, която сочи към vpn клиента. Натиснете два пъти на нея с ляв бутон на мишката и ако всичко е наред, VPN клиент софтуера ни ще се зареди на екрана. Интерфейсът му е доста интуитивен - имате възможност за избор на сървър (според държавата и града) и на протокол за VPN връзка (PPTP, L2TP, OpenVPN).
След успешно свързване ще видите иконката на клиента в system tray (близо до часовника, долу в дясно). Ако щракнете на нея с ляв бутон на мишката, ще ви се появи балонче с избрания протокол и вашия нов реален сигурен IP адрес. Ако щракнете на нея с десен бутон на мишката, ще ви се появи меню за спиране на връзката (disconnect).

Внимание: ако използвате Windows 8, Windows 7 или Vista и искате да ползвате OpenVPN протокол през клиента, трябва той да бъде стартиран като администратор. За да направите това изберете с десен бутон иконката на клиента на десктопа ви и изберете опцията "Run as Administrator".

Ако имате проблеми с клиента, не се колебайте да се свържете с нас.