Новини

Коледна промоция: 30% отстъпка от всички планове

Публикувано на: 15.12.2023

Дойде време и за нашата традиционна Коледна промоция - от днес всички потребители получават 30% отстъпка от цената на всички планове без СМС! От промоцията могат да се възползват, както нови, така и стари потребители, без ограничение на периода за удължаване на акаунта и броя закупени акаунти! Възползвайте се като натиснете тук!


Весела Коледа и Честита Нова 2024 Година!

Публикувано на: 14.12.2023

Екипът на MyVPN.bg Ви пожелава весела Коледа и щастлива Нова 2024 Година с пожелания за много здраве и успехи!


MyVPN servers and OpenVPN upgrade

Публикувано на: 09.12.2023

Уважаеми потребители на MyVPN,

Във връзка с обновяване на сървърите ни този уикенд и подмяна на сертификатите за връзка с OpenVPN протокола, ще се наложи наново да изтеглите конфигурационните файлове:

Важно: описаните по-долу промени касаят САМО потребителите, използващи OpenVPN протокол за достъп, всички останали не е необходимо да правят нищо!

- ако използвате стандартен OpenVPN клиент, трябва да свалите новите ovpn файлове и да ги замените в клиента си от тук https://www.myvpn.bg/windows.zip

- ако използвате нашия MyVPN Windows клиент, тогава свалете файловете от https://www.myvpn.bg/windows.zip и ги заменете ръчно в папка C:/Program Files (x86)/MyVPN/Servers/

- ако използвате нашето Android приложение, не е нужно да правите никакви промени.


Не се колебайте да ни пишете при проблеми и се извиняваме за причиненото неудобство!


Нови Proxy абонаменти

Публикувано на: 13.08.2020

От днес вече предлагаме специализирани Proxy пакети. Всеки пакет включва 1 или повече персонални IP адреси и могат да бъдат използвани, както за скрито браузване в интернет, така и от автоматизирани софтуери за управление на множество акаунти и кролери. Разгледайте новите ни Proxy пакети тук!


Нова Stealth VPN и Proxy услуга

Публикувано на: 16.04.2020

От днес стартират 2 нови услуги, които са достъпни за всички наши потребители:

 

1. Stealth OpenVPN профил за сървъра в София - ако вашият доставчик е блокирал достъпа до нашия VPN, можете да използвате този профил. При него трафикът преминава през отделен наш сървър в София и е на порт 443, който няма как да бъде блокиран. За да го използвате, просто отидете на профил страницата си и свалете наново OpenVPN конфиг файловете ни, след което ги разхивирайте в папка C:/Program Files/OpenVPN/config или ако използвате нашия Windows клиент трябва да ги сложите в папка C:/Program Files (x86)/MyVPN/Servers/, заменяйки старите. Стартирайте наново OpenVPN клиента и вече трябва да виждате stealth профила. Вижте тук за повече инструкции.

 

2. Proxy услуга на нов сървър в София - анонимно уеб прокси, достъпно за всички наши потребители, на нов сървър в София. Проксито ще скрие вашето местоположение, но няма да криптира трафика за разлика от VPN протоколите. Основно се използва за достъпване на забранени уеб сайтове в дадени региони, както и за услуги, изискващи по-висока скорост като гледане на онлайн ТВ или онлайн игри. Проксито не криптира връзката, поради което скоростта на връзката ще бъде по-висока. Инструкции как да настроите проксито вижте тук, а тук, за да закупите.

 

(Внимание: Proxy услугата НЕ криптира мрежовия ви трафик, а само скрива местоположението ви. Ако ви е нужна повече защита и анонимност, използвайте VPN услугите ни.)

 

При каквито и да е проблеми, моля да се свържете с нас.


MyVPN.bg вече предлага 6 месечни абонаменти!

Публикувано на: 19.01.2020

От днес вече можете да си закупите 6 месечен абонамент и 6 месечен абонамент с IP адрес, за повече инфо натиснете тук.

 


Весела Коледа и Честита Нова Година!

Публикувано на: 22.12.2019

MyVPN.bg Ви пожелава весела Коледа и щастлива Нова Година с пожелания за много здраве и успехи през новата 2020 година!

 


Коледна промоция 2020: 30% отстъпка от всички планове

Публикувано на: 19.12.2019

Дойде време и за нашата традиционна Коледна промоция - от днес всички потребители получават 30% отстъпка от цената на всички планове без СМС! От промоцията могат да се възползват, както нови, така и стари потребители, без ограничение на периода за удължаване на акаунта и броя закупени акаунти! Промоцията е валидна до 15 януари 2020 година, така че побързайте и натиснете тук!


Плащането с кредитни карти е активно

Публикувано на: 28.08.2019

Отново е активно плащането директно с кредитни и дебитни карти VISA и MasterCard. Пробвайте го тук.


Нов MyVPN KillSwitch and DNS leak script

Публикувано на: 13.02.2019

Опитайте нашия KillSwitch и DNSleak fix script за Windows. Можете да го свалите от вашата профил страница на www.myvpn.bg. Важно условие е да го стартирате като Администратор. Ако имате проблеми със скрипта ни пишете веднага. За повече инфо вижте тук.


Приемаме плащания и в крипто валути

Публикувано на: 21.08.2018

От 21.08.2018 вече е възможно да заплатите нашите услуги и в крипто валута - Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) или Ethereum (ETH). Плащането и активирането на акаунтите е автоматизирано, просто натиснете тук и следвайте инструкциите.

 


Нов сървър в UK (London)

Публикувано на: 15.12.2017

От днес функционира напълно нов сървър на MyVPN в UK град London. Сървърът е достъпен за всички потребители на MyVPN. За да го използвате с OpenVPN трябва наново да свалите конфигурационните файлове от вашата профил зона тук. За повече информация за сървърите ни, вижте тук.


Двойно по-висока скорост за сървъра в София

Публикувано на: 13.12.2016

От днес всички наши потребители могат да се радват на двойно по-висока скорост на сървъра ни в София, както и на много по-мощен хардуер!


Ъпгрейд на сървъра в София

Публикувано на: 22.01.2016

Уважаеми потребители, в събота 23.01.2016 ще се осъществи мощен ъпгрейд на сървъра ни в София, в резултат на което е възможно да има прекъсвания на нашите услуги в периода 10:00-14:00. Извиняваме се за причиненото неудобство.


Коледно намаление: 30% отстъпка от всички планове

Публикувано на: 19.12.2015

По случай коледните и новогодишни празници MyVPN.bg ви предлага невероятна промоция - считано от днес всички наши месечни пакети са с 30% отстъпка от цената! От промоцията могат да се възползват, както нови, така и стари потребители, без ограничение на периода за удължаване на акаунта и броя закупени акаунти! Промоцията е валидна до 1-ви февруари 2016 година, така че побързайте и натиснете тук!


Весела Коледа и Честита Нова Година!

Публикувано на: 19.12.2015

MyVPN.bg Ви пожелава весела Коледа и щастлива Нова Година с пожелания за много здраве и успехи през новата 2016 година!

 

 


MyVPN вече и на таблет

Публикувано на: 11.06.2015

С новата версия 4 (1.4) на MyVPN Android app, вече се поддържат телефони с Android 5+ и Android таблети. Изтеглете директно от тук.


Весели Великденски празници!

Публикувано на: 11.04.2015

Екипът на MyVPN.bg ви пожелава весели Великденски празници!


MyVPN Android mobile app

Публикувано на: 25.02.2015

Имаме удоволствието да ви представим нашето най-ново приложение за Android телефони и таблети. Приложението е изключително лесно за употреба и ще ви защитава, докато ползвате интернет на мобилния си телефон или таблет. Можете да изтеглите приложението MyVPN от Google Play Store или директно от тук.


Коледно намаление: 25% отстъпка от всички цени

Публикувано на: 22.12.2014

По случай коледните и новогодишни празници MyVPN.bg ви предлага невероятна промоция - считано от днес всички наши месечни пакети са с 25% отстъпка от цената! От промоцията могат да се възползват, както нови, така и стари потребители, без ограничение на периода за удължаване на акаунта! Промоцията е валидна до 15.01.2015 година, така че побързайте и натиснете тук!


Весела Коледа и щастлива Нова Година!

Публикувано на: 22.12.2014

MyVPN.bg Ви пожелава весела Коледа и щастлива Нова Година с пожелания за много здраве и успехи през новата 2015 година!

 

 


Нови двойно по-високи скорости за сървъра в София

Публикувано на: 24.06.2014

От днес сървърът ни в София е с нови IP адреси и с двойно по-високи скорости. Не се колебайте да ги изпробвате и да ни пишете ако имате някакви проблеми.


Вече можете да си закупите ваш личен IP адрес

Публикувано на: 05.06.2014

Вече е възможно да си закупите ваш собствен IP адрес, който да използвате само вие и когато пожелаете. IP адресите могат да се използват само на сървъра в София и също така могат да бъдат включвани и изключвани от вашата Профил страница на www.myvpn.bg. За повече информация, натинсете тук.


MyVPN.bg с нов дизайн

Публикувано на: 01.06.2014

www.MyVPN.bg е вече с напълно обновен дизайн. Моля пишете ни ако откриете проблеми с новия дизайн, за да ги отстраним. Очаквайте още новости през следващата седмица.


Ново: MyVPN клиент софтуер

Публикувано на: 11.09.2013

Вече можете изключително лесно да използвате нашите VPN услуги - чрез нашия интуитивен VPN клиент софтуер. Използвайки го, няма да има нужда да губите време и нерви в настройване на връзката си към сървърите на MyVPN, както и време в смяна от един сървър на друг. За всичко това ще се погрижи нашия лек и интуитивен VPN клиент софтуер. Свалете си го от тук.


Край на безплатния тестови период

Публикувано на: 29.08.2013

Приключи безплатния ни тестови период, ако не сте успели да се включите в него, свържете се с нас и ще измислим нещо.


Два нови сървъра в САЩ и Холандия

Публикувано на: 22.07.2013

От днес 22.07.2013 MyVPN.bg разполага с два нови сървъра в Чикаго (САЩ) и Амстердам (Холандия), които всички наши потребители могат да използват свободно. По този начин ще можете свободно да достъпвате сайтове, достъпът до които е забранен за България. Надяваме се по този начин още повече да подобрим предлаганите услуги и да удовлетворим вашите потребности. Информация за новите сървъри можете да намерите тук.


Нови, по-ниски цени за пакетите на MyVPN.bg

Публикувано на: 25.02.2013

От днес клиентите на MyVPN.bg вече ще плащат по-ниски цени за същите услуги. Цената на пакет 1 месец става 6 лв. а цената на пакет 3 месеца - 16 лв. Приятно сърфиране.


MyVPN.bg вече и с поддръжка на L2TP/IPSec VPN

Публикувано на: 18.02.2012

MyVPN.bg вече предлага и L2TP/IPSec VPN достъп. За информация относно настройките за връзка с L2TP/IPSec посетете нашата страница с инструкции за настройка.


Последвайте MyVPN.bg във Facebook

Публикувано на: 22.01.2012

Вече можете да следите новостите около MyVPN.bg и от страницата ни във Facebook - www.facebook.com/myvpn.bg


Последвайте MyVPN.bg в Twitter

Публикувано на: 22.01.2012

Вече можете да следите новостите около MyVPN.bg и от страницата ни в Twitter - twitter.com/myvpnbg


БЕЗПЛАТЕН 3 дневен тестови период за всички нови потребители

Публикувано на: 13.11.2011

Вече всички могат да тестват нашите услуги и то напълно безплатно, в рамките на 3 дни. Възползвайте се от тук. Офертата е валидна до края на месец януари 2012 година.


Пуснато е SMS плащане - бързо, лесно и удобно

Публикувано на: 16.09.2011

Пуснато е SMS плащане - бързо, лесно и удобно. Вече можете да заплатите вашия VPN пакет чрез SMS към всеки от трите мобилни оператора: mTel, Globul и Vivacom


Пуснато е плащане през paypal.com и epay.bg

Публикувано на: 16.09.2011

Пуснато е плащане през paypal.com и epay.bg. Вече можете да заплатите вашия VPN пакет онлайн. Вижте тук за повече информация.


Стартира сайта MyVPN.bg

Публикувано на: 15.09.2011

Стартира сайта MyVPN.bg, вашият VPN доставчик в България.